Fujitsu dizalica topline (toplinska pumpa)

FUJITSU klima uređaji | Dizalica topline (toplinska pumpa) WATERSTAGE

FUJITSU dizalica topline WATERSTAGE – COMFORT SERIJA

Kompaktni modeli prikladni za europske klimatske uvijete:

 • Visoka izlazna temperatura tople vode od 55°C održava se do -10°C vanjske temperature bez uporabe dodatnog (backup) grijača
 • Grijanje: od -20°C do 35°C
 • Ukoliko želite povećati izlaznu temperaturu tople vode backup grijač se može koristiti kao pamoćni
 • Uz dodatak za dvije zone tople vode, temperatura vode može biti različita u dva odvojena sustava. Upravljanje sustavima je simultano.

Detaljne tehničke informacije o  FUJITSU WATERSTAGE dizalicama topline (zrak-voda)  možete pronaći u KATALOGU ▶

Fujitsu Dizalica topline fujitsu dizalica topline waterstagefujitsu waterstage dizalica topline toplinska crpka

Što je toplinska pumpa (DIZALICA TOPLINE)?..▶

Toplinska pumpa je sustav centralnog grijanja i hlađenja stambenih objekata. Pored toga, isti sustav  zagrijava potrošnu vodu kućanstva i bazene.

KADA I ZAŠTO ODABRATI TOPLINSKU PUMPU – DIZALICU TOPLINE – ZRAK / VODA?

 • Rekonstrukcija, sanacija i novogradnja savršena su prilika za ugradnju ovog centralnog sustava grijanja i hlađenja prostorija te grijanja potrošne vode i bazena.
 • Toplinska pumpa zrak/voda spada u sustave s najmanjom potrošnjom energije
 • Jednostavna montaža
 • Visoka pouzdanost

TROŠAK INVESTICIJE U TOPLINSKU PUMPU fujitsu waterstage ZRAK/VODA

CIJENA TOPLINSKE PUMPE fujitsu waterstage zrak/voda

Cijena toplinske pumpe Fujitsu Waterstage zrak/voda, kao i svi drugi sustavi centralnog grijanja, ovisi o zahtjevima investitora.  Ako se uzme u obzir da svi modeli toplinske pumpe Waterstage imaju mogućnost hlađenja, te uz nju klima uređaji nisu potrebni, te da je u funkciji grijanja to sustav centralnog podnog grijanja i grijanja niskotemperaturnim radijatorima, uz grijanje potrošne vode za kućanstvo, sama investicija je, ovisno o opremi, slična ili tek nešto veća od ostalih vrsta centralnog grijanja i klimatizacije.

FUJITSU dizalica topline WATERSTAGE (TOPLINSKE PUMPE) spadaju među najefikasnije dizalice na tržištu. Zahvaljujući naprednim inverterskim kompresorima postižu COP do 4.52 a sposobne su zagrijati PTV (potrošnu toplu vodu) na 60°C, čak i pri vanjskim temperaturama do -20°C. Kao takve idealne su za primjenu u niskoenergetskim objektima gdje je sve u funkciji korištenja obnovljivih izvora energije.

TOPLINSKE PUMPE – Split tip  koriste se za

 • grijanje: podno grijanje  + niskotemperaturni radijatori
 • grijanje i proizvodnju tople potrošne vode: podno grijanje + niskotemperaturni radijatori + PVT
 • opcija hlađenja/grijanja: Fan coil unutarnja klima jedinica na vodu

 

FUJITSU KLIMA UREĐAJI

Klima uređaji FUJITSU ASYG-LTCA (Premium), kvalitertni su uređaji opremljene sofisticiranim inverteskim kompresorom, koji nam omogućava grijanje i do vanjske temperature od -20°C …..VIDEO ▶

Zadovoljiti će i istančane korisnike koji žele visoku učinkovitost po pristupačnoj cijeni

Uređaji oduševljavaju izgledom ali i niskom potrošnjom električne energije, što je bitan faktor prilikom odluke korisnika o kupnji.

Štedljivi kompresor ▶ osigurat će minimalni udar na kućni budžet pa će vlasnici s guštom uživati u svježem zraku ovog klima uređaja.

Ukoliko Vas zanimaju bilo koji  Fujitsu klima uređaji iz našeg kataloga 2016/2017  ▶, molimo da nas kontaktirate telefonski na broj 091 7934075 ili nam pošaljete upit ▶