r-m-frigo-rijeka-servis-generalni-klima-uređaja-dezinficiranje-legionela

Klima uređaji servis – važno je znati !

Klima uređaji servis | važno je znati !!

Klima uređaji servis
Klima uređaji
su u današnje vrijeme važan dio svakog prostora. To je sustav sastavljen iz dva ili više dijelova, spojenih u jednu cjelinu uz pomoć rashladne i elektro instalacije. Instalaciju treba izvršiti kvalificirana i za to osposobljena osobe – montažer, koji će voditi računa o svim aspektima montaže i instalacije, te o mogućim problemima i rješavanju istih. Isto tako treba znati da kroz unutarnju i vanjsku jedinicu prolazi velika količina zraka (sa njim i prašina i druge nečistoće), te je potrebno redovno čistiti filtere, kao i obavljati redovne i izvanredne servisne preglede, te pravodobno uočiti i otkloniti eventualne nepravilnosti u radu samog uređaja, koje bi mogle dovesti do većeg kvara.
Udahnite napokon punim plućima, bez grinja, peludi, prašine i bakterija koje se cijelu jesen i zimu nakupljaju u vašem klima-uređaju

Ukoliko Vam je potrebno više informacija o SERVISU klima uređaja, KONTAKTIRAJTE NAS.

Posted in azuri azi klima uređaji, Božićna Novogodišnja Akcija, fujitsu klima uređaji, Klima uređaji | Grijanje na pelet | Ventilacija, prodaja klima uređaja, servis klima uređaja, TOSHIBA klima uređaji, Uncategorized.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.