panasonic klima uređaji katalog 2016-2017 rijeka

Panasonic klima uređaji | Katalog proizvođača 2016-2017 | Cjenik | R-M FRIGO-Rijeka

Panasonic klima uređaji – dobro došli u novu liniju za kućanstva…

Novosti PANASONIC klima uređaja za 2016/2017 godinu su klima uređaji koji koriste novi ekološki freon R32 koji daje veću energetsku učinkovitost i manji klimatski  utjecaj.

Novi modeli rezidencijalnih klima uređaja su serije XZ (R-32), TZ (R-32), UZ, PKEA (tehničko hlađenje do -20C), VZ NORDIC (R-32). Ovi klima uređaji imaju novi, zapanjujuće tanak dizajn, veću efikasnost i manji nivo buke. Sada su dostupne u elegantnoj metalik ili mat srebrnoj, te mat ili sjajnoj bijeloj boji.

NOVA Zidna jedinica TZ

Novi TZ (R-32) Inverter modeli su moćni i efikasni, sa izvanrednom energetskom klasom A ++ / A +, jedinstveni na tržištu! TZ radi do vanjske temperature od -15 ° C u režimu grijanja i do -10 ° C u režimu hlađenja i dalje sa velikom efikasnošću i kapacitetom! Ova jedinica koristi novi freon R-32.

Zbog svojih svojstava, ovaj “novi ekološki freon” je ključ za evropske zemlje koje za cilj imaju zaštitu životne sredine i on će postati standardan narednih godina.

Panasonic je uveo novi Econavi sistem, koji kombinira senzor ljudi i tehnologiju kontrolnog programa da otkrije i smanji “potrošnju” energije za 38%.

Za sve detalje i karakteristike možete pogledati generalnom katalogu proizvođača (2016-2017) PDF

Ukoliko Vas zanima bilo koji  Panasonic klima uređaj iz našeg kataloga, molimo da nas kontaktirate telefonski ili nam pošaljete upit.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.