Godišnji sercis klima uređaja u Rijeci.

Servis klima uređaja | Periodični – Godišnji

Servis klima uređaja | Periodični | Godišnji | R-M FRIGO-Rijeka

Servis klima uređaja,

To je pojam koji često dovodi do zabune u vezi garancije. Ako želite višegodišnju garanciju, potrebno je klima uređaj periodično pregledati da bi se otklonili neki potencijalni problemi koji se javljaju u toku rada uređaja.

servis klima uređaja rijeka godišnjiservis klima uređaja r-m frigo rijeka

 Postupak kod godišnjeg | periodičnog servisa klima uređaja

SERVIS-KLIMA-UREĐAJA-GENERALNI-SERVIS-KLIMA-UREĐAJA-DEMONTAŽA-TURBINE-KADICE

Potrebno je: otvoriti oklop unutarnje jedinice, demontirati, očetkati i isprati drenažnu posudu(kadicu), pregledati turbinu unutarnje jedinice(natako je “zakorena”obavezno demontirati, očetkati i oprati), isparivač unutarnje jedinice očistiti i dezinficirati sredstvom (protiv bakterija i alergija), kondenzator vanjske jedinice(od nakupina nečistoća), prekontrolirati tlak freona, kontrolirati “ispuh” turbine unutarnje jedinice, pregledati elektroinstalacije i dr.

Kao ni kod automobila, takvi servisi nisu uključeni u cijenu samog uređaja, nego se dodatno naplaćuju. Naša preporuka je da se servisi obavljaju dva puta godišnje (prije sezone hlađenja i prije sezone grijanja), a po potrebi i češće odnosno rijeđe, u zavisnosti o uvjetima u kakvim klima  uređaj radi.

KONTAKTIRAJTE NAS i na vrijeme se naručite za godišnji servis Vašeg klima uređaja.

Posted in azuri azi klima uređaji, Božićna Novogodišnja Akcija, fujitsu klima uređaji, KLIMA UREĐAJ HAIER, Klima uređaji | Grijanje na pelet | Ventilacija, prodaja klima uređaja, servis klima uređaja, TOSHIBA klima uređaji, Uncategorized, ventilacija prostora caffe bara.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.